zondag 5 juli 2015

DIY Pompom slinger

Wat te doen met al die restjes garen die je nog steeds niet hebt weggegooid, maar waaraan je te weinig hebt om een nieuw project mee te starten? Heel simpel: Maak een vrolijke pompom slinger met behulp van de "vork methode", te vinden op Wimke's blog. Binnen 45 minuten heb je een slinger die de hele kamer opvrolijkt en je woltas is ook weer opgeruimd.



Meneer Olifant is dol op camera's zoals je ziet ;-)


Ik heb de pompom slinger aan het schilderijtje gehangen, madame petite had de bolletjes meteen in de smiezen! Het schilderijtje was een zelfgemaakt kraamcadeautje van een vriendin, zo blij was ik ermee! De bloemenmeisjes noem ik ze. Elke avond voor het slapen gaan krijgt Maud een mini verhaaltje over de bloemmeisjes en mag ze het schilderijtje even aanraken. Inmiddels ligt het schilderijtje iedere avond nog nét niet op de grond... Heerlijk die grijpgrage handjes!



Tip! Ik heb de pompom gemaakt van restjes katoenen garen. Dit is goed te doen, wel blijven de bolletjes wat luchtig hierdoor. Met wol zullen ze wat voller zijn en krijg je gemakkelijker een rond balletje dan met katoen.



Fijne avond!



3 opmerkingen: