zondag 2 juli 2017

Bonte vlaggenlijn

In mei haakte ik deze bonte vlaggenlijn op Vakantieboerderij Slotman in Eibergen waar we met de familie een gezellig lang weekend hebben vertoefd. Het gastvrije ontvangst was tot in de puntjes geregeld met versgebakken cake die voor ons klaar stond in de grote boeren leefkeuken.


Achter onze accomodatie, een prachtige boerderij, stond in de tuin een pipowagen. Dat was één groot feest voor de kinderen.

De geraniums aan de pipowagen stonden prachtig in bloei.


Ik haakte de vlaggetjes met byClaire no.1 garen naar het gratis patroon van EllebelAchter de boerderij was een groot veld met een opblaasbaar springkussen in het gras. Na twee dagen was onze kleine avonturier klaar om de sprong te wagen.In de grote schuur achter de boerderij was een heuze speelruimte voor jong en oud. Tafeltennis, hout stoken, een speelzonder voor de kleinsten en skelters en speelblokken. Genoeg om je een weekend te vermaken.Van mijn zus Wendy, eigenaar van Lief en Eigen Fotografie, kreeg ik de nodige fotografielessen. Wat een kunst om alle instellingen goed te krijgen voor de perfecte foto. Ik ben meer van de 'automatische stand', maar gezien ik de foto's op mijn blog wil professionaliseren moet ik er toch aan geloven.
De omgeving in Eibergen is prachtig. Tijdens het hardlopen (wat bij mij op vakantie vaak meer lijkt op snel wandelen omdat ik veel te veel foto's wil maken), trof ik iedere kilometer een prachtige boerderij in een groen landschap aan met perfect onderhouden grasvelden en zo nu en dan een kudde koeien.

Een paar kilometer bij de boerderij vandaag lag midden in het bos een dierenbegraafplaats. In eerste in stantie vond ik het wat luguber, maar eenmaal door het bos gelopen, met allemaal paadjes, bruggetjes en mooie herinneringen aan huisdieren was het op één of andere manier een magische sprookjesachtige plek.


#Weekendjeweg #Geluk #Eibergen2 opmerkingen:

 1. Je foto's zijn heel mooi én nog belangrijker, je geeft de sfeer goed weer. Want met al die technische details moet je nog steeds oog hebben voor wat je op foto zet en dat is iets dat gewoon in je zit, volgens mij.
  De vlaggenlijn past er trouwens ook heel goed bij, mooi!
  Groetjes, Sigrid
  PS: Nog bijna vergeten: wat een schattig dochtertje heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Sigrid,

   Wat een lief bericht! Dat sterkt me om er vooral mee door te blijven gaan! Dankjewel!

   Groetjes,
   Saskia

   Verwijderen