Over mij

Aangenaam
September 2014, vlak voor mijn verlof, heb ik haken ontdekt en sindsdien kan ik niet meer zonder mijn haaknaalden! Ik vind het vooral een uitdaging om hippe items te creëren die passen in deze tijd. Zowel items voor in en rondom mijn huis als gave accessoires en andere leuke items. De kleuren maken of kraken je project en daar zit voor mij de uitdaging in. Mijn naam is Saskia, al 10 jaar happy met mijn partner en sinds 2014 ook met een hele lieve dochter.

Dol op cadeaus geven
Ik ben gek op het geven van cadeaus, vooral de voorpret telt voor mij! Het inpakken van cadeaus met lintjes, knoopjes, bijzondere papiersoorten en gehaakte bloemetjes of hartjes is een mini-hobby van mij. Als de ontvanger dan ook nog eens heel blij is, is mijn dag weer compleet!

Breiclub 2.0 opgericht
Onlangs heb ik Bleiclub 2.0 opgericht. Een club vergelijkbaar met de breiclub van vroeger, maar dan van deze tijd! De grap is dat er eigenlijk niet wordt gebreid, maar iedere keer een andere creatieve workshop wordt georganiseerd onder het genot van vers gebakken taart, koffie/thee en wijn! De aftrap was bij mij thuis en betrof het decopatchen van een koe.

Leuke middagen organiseren
Eén keer in het jaar organiseer ik een leuke dag voor vriendinnen waarin gezelligheid en bijkletsen centraal staan. Zo zijn de Funky Saterday (teambuilding schilderen en cocktails shaken), de Boeren Bijlul Picknick en Wopcornmiddag (Wine & Popcornmiddag) reeds de revue gepasseerd. Het is altijd weer een feest.
@Home
Thuis houd ik ervan om mijn huis te decoreren en zelf gave dingen te creeëren. Mijn doel voor het komende jaar is om mijn huis meer kleur te geven met mooie haakwerken! Eén daarvan wordt een groot gehaakt bord met daarop foto's en ansichtkaarten. Dit zal ik met jullie delen zodra het zover is. Verder hebben wij 1 luie rode kater, 2 kippen (die heerlijke eitjes leggen) en 2 konijnen (die al aardig wat jaartjes meegaan).

Contact
Met mijn blog hoop ik je te inspireren en in contact te komen met andere haakliefhebbers! Tips en tricks zijn welkom.

E-mail: hipmethaken@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/HipmetHaken
Pinterest: www.pinterest.com/hipmethaken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten