maandag 21 december 2015

Ibiza coaster / onderzetter

Mijn collega en naamgenoot komt ons team na 16 weken verlof weer versterken! Blij om haar weer terug te zien! Daarom heb ik ons kantoor versierd met een zelfgemaakte slinger en een welkomstpakketje met gehaakte onderzetter, mok en theekruiden om de dag goed te beginnen :-)



De onderzetter haakte ik in 5 kleuren. Hardrose, zachtrose, hardgroen, zachtgroen en wit. Het gratis patroon / free pattern van de onderzetter vind je op de blog van A Conversation With Moo.


De vlaggetjes vond ik op de website van Shanty to Chic. Een link naar de free printables van de vlaggetjes vind je hier. Neem zeker eens een kijkje op deze inspirerende website, het staat bomvol gave DIY's, zowel op het gebied van crafting als meubeltjes and outdoor projecten.



Ik heb de vlaggetjes uitgeprint op wit papier en vervolgens geplakt op vrolijk dessinpapier uit het Flow Book for Paper Lovers. Tot slot een bijpassende koord uitgezocht en de vlaggetjes bevestigd met knijpertjes.



De mok en theekruiden (Hema) heb ik samen met de onderzetter ingepakt in celefaanpapier met een vrolijke lable tag (ook het het Flow Book for Paper Lovers) en een bijpassend koord.


Nog 1 kiekje van de onderzetter. Ja ik weet het... hij is niet perfect rond :-D... Ik wilde hem te snel afmaken in één avond :-( Gelukkig ben ik helemaal niet perfectionistisch... grrr! Normaal gesproken zou deze niet door de keuring komen.


Et voila! Gezellig 'thuiskomen' op kantoor :-)

4 opmerkingen:

  1. Wat een warm welkom voor jouw collega. De onderzetter ziet er mooi uit, net als de slinger.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletjes! Nu heeft je collega vast weer zin in werken...

    BeantwoordenVerwijderen