donderdag 14 mei 2015

Muziekdoos ster

Muziekdoos ster
Eén van mijn grootste uitdagingen tot nu toe, een muziekdoosje haken. Een superleuk project en ook wel een klein beetje een priegelproject. Ik ben in ieder geval blij met het resultaat. Het is een kraamcadeau voor mijn schoonzus die ieder moment haar kleine wondertje verwacht.



Gratis patroon ster en vogeltje
Het gratis patroon dat ik heb gebruikt voor de ster komt van Hobbyshop ReuversHet gratis patroon dat ik heb gebruikt voor het vogeltje kwam ik op Pinterest tegen en vind je op de blog van Aan de haak geslagen.



Kleuren
Ik besloot om verschillende kleuren te gebruiken voor de voor-en achterkant van de ster. Wit aan de voorkant en taupe aan de achterkant. En natuurlijk de finishing touch: mijn eigen Hip met Haken label! Cool he :-)



Ik heb de twee sterren aan elkaar gehaakt met knalrose door middel van vasten en dit is het restultaat. Ik hoop dat het de kleine meid veel nachtrust gaat brengen... met een zoet muziekje om in slaap te vallen.


Weltruste...



9 opmerkingen:

  1. Zo mooi in zijn eenvoud! Dat zal daar zeker goed besteed cadeautje zijn. Het accent met de rode kleur is perfect! Mooi!!
    groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is just the sweetest idea - a beautiful gift idea. I have pinned it, and chosen it as one of my EyeLoveKnots Yarn Favorites. It's featured in this week's party. Thanks so much for sharing with us :)
    Alexandra
    EyeLoveKnots.blogspot.com
    #38: http://eyeloveknots.blogspot.com/2015/05/yarn-fanatic-party-38-string-theory.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Alexandra,

      So nice to see you highlighted my crochet music star, thank you so much!

      Saskia

      Verwijderen
  3. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. What a clever idea! I've never seen a musical crochet mobile before

    BeantwoordenVerwijderen