dinsdag 30 september 2014

Cowboy Baby Laarsjes

Baby spulletjes haken!
Ik kan wel zeggen dat ik nog steeds in mijn beginners-haak-fase zit. Geen patronen kunnen lezen, maar wel YouTube filmpjes kunnen nadoen (humor)! Zo kwam ik ook terecht op de Cowboy Baby Boots van
HappyBerry Crochet. In één woord g-e-w-e-l-d-i-g. Ijverig ging ik aan de slag met de laarsjes, maar niet zonder slag of stoot. Na 3 keer opnieuw beginnen, zat de vaart er eindelijk in en kwam ik tot dit resultaat (zie foto). Stoere baby cowboy laarzen met hippe kleuren.


zaterdag 27 september 2014

Granny Square Babydeken

Zwanger en nu...
Het komt niet helemaal uit de lucht vallen dat ik ben gaan haken. Mijn verlof stond voor de deur. En dan is het tijd om te genieten en te ontspannen, aldus alle goede adviezen van zo'n beetje iedereen om mij heen (smile).

Leve mijn creatieve schoonfamilie...
Tijdens een bakkie koffie bij Oma (zelf fanatiek haakster) en op advies van Tante Marieke ben ik via YouTube op zoek gegaan naar een tutorial voor beginners. "En zoek dan op granny square, dat is hartstikke makkelijk!". En die vond ik.

dinsdag 23 september 2014

Telefoonhoesje


Voor mijn collega...
Mijn collega liet mij trots haar nieuwe telefoon zien, een Windows telefoon serie nogwat... Maatje koelkast model! Hartstikke leuk, maar geen hoesje voor te krijgen. Daar wist ik wel raad mee. Zo gezegd zo gedaan en het resultaat zie je hiernaast. Als finishing touch een hip bloemetje op het hoesje gehaakt.